Fundatia Soros Romania cauta colaboratori artisti si facilitatori

Fundatia Soros Romania cauta artisti si facilitatori cu experienta in initiative de arta sociala in comunitati dezavantajate pentru programul A.C.T. – Arta. Comunitate. Transformare.
Scopul programului este sa contribuie la revitalizarea unor comunitati prin mediere cultural-artistica, plecand de la convingerea ca arta este un catalizator al schimbarii sociale cu rol semnificativ in dezvoltarea comunitatilor.
Proiectul pilot din 2012 se va desfasura in localitatile Dor Marunt si Sarulesti din judetul Calarasi. Grupul tinta este format din copii si adolescenti din cele doua comunitati, iar principalele activitati propuse sunt:

  • ateliere artistice: teatru, dans, arta in peisaj, pictura, desen, etc. menite sa incurajeze creativitatea participantilor;
  • ateliere sau piese de teatru forum, ca instrument cultural de interventie sociala, despre cum vad si cum rezolva adolescentii o problema din comunitatea lor.

Daca sunteti interesati sa va alaturati proiectului si sa propuneti un continut creativ pentru activitatile din Sarulesti si Dor Marunt, va rugam sa ne trimiteti un CV si formularul de inscriere completat la adresa biancafloarea@soros.ro, pana in data de 17 mai (inclusiv). Candidatii preselectati vor fi ulterior contactati pentru un interviu.

Mai multe informatii si formularul de inscriere sunt disponibile pe site-ul Fundatiei Soros: www.soros.ro